İSTANBUL BİYOTASARIM MERKEZİ
16 HAZİRAN 2017 SAAT 10.00 - 17.00 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ - A 307

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Kümelenme Destek Programı kapsamında, Acıbadem Üniversitesi’nin de kurucuları arasında yer aldığı İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi (İSEK) Projesi 13,4 milyon bütçe ile 5 yıl boyunca desteklenmeye hak kazandı. Acıbadem Üniversitesi’nin Biyo-girişimcilik ve İnovasyon Programı iş paketinin yürütücüsü, Teknopark İstanbul’un da koordinatörü olduğu projenin imza töreni 3 Mayıs 2017’de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımı ile gerçekleştirildi. İmza töreninde Acıbadem Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Tanıl Kocagöz ve Prof. Dr. Ata Akın yer aldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle, sağlık teknolojileri ve yaşam bilimlerinin gelişmesine katkı sağlanacak ve sağlık sektörünün güçlenmesine destek verilecek projeye Acıbadem Üniversitesi de Kuluçka Merkezi, Biyotasarım Merkezi ve AR-GE laboratuvarları ile destek verecektir.

Biyotasarım sağlık ve teknolojinin bir araya gelmesidir. Hedefimiz; yenilikçi fikirleri ortaya çıkarmak ve güçlendirmek, bilgi ve teknoloji düzeyi yüksek sağlık ürün ve teknolojilerinin gelişmesine ortak olmaktır. Bugün ki etkinliğimizde de katılımcılarla sağlıkta dijital dönüşüm fikrini hedefleyen bir proje kapsamında inovasyon etkinliği düzenlenecektir.

Tarih: 11.05.2017

Etkinlik Adresi : Pullman Hotel. Yenibosna Merkez Mahallesi, 1 Asena Sok No:15 Bahçelievler 34295 ISTANBUL

Bilgi için :

Merve ERDOĞAN E-posta: merve.erdogan@acibadem.edu.tr      Tel: 0216 500 44 76